De Jong: ”Voor mij verandert er niet veel”

Bron: ajax1.nl

Siem de Jong verandert naar eigen zeggen niet door het dragen van de aanvoerdersband. De kersverse aanvoerder van Ajax, die Jan Vertonghen als aanvoerder opvolgt, meent dat de band weinig verschil maakt.

“Ik heb de band nu al een aantal wedstrijden om gehad, maar voor mij verandert er niet veel”, zo liet de middenvelder dinsdag weten op de officiële website van de Amsterdammers. “Het went wel om de band permanent te dragen. Het is ook een eer, een mooi gevoel. Je probeert altijd wedstrijden te winnen. Of dat met of zonder band is, dat maakt geen verschil.”

Daarnaast denkt de Nederlands international dat Ajax zondag een mooie wedstrijd kan spelen tegen PSV in strijd om de Johan Cruijff Schaal. “Als het goed is, is bijna iedereen er na vandaag (dinsdag, red.) klaar voor en heeft bijna iedereen negentig minuten gespeeld. In Amsterdam kunnen we verder tactisch trainen. Vervolgens beginnen we zondag meteen met een topwedstrijd. Ik denk dat we er zondag direct een mooie wedstrijd van kunnen maken.”

Tekst: Soccernews

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-jong-voor-mij-verandert-er-niet-veel/