Karlsson door de knieën, Sana naar Ajax

Bron: ajax1.nl

Marc Overmars heeft zijn eerste succesje geboekt. De directeur voetbalzaken van Ajax bereikte gisteren mondeling overeenstemming met Tobias Sana (23) over een contract voor drie jaar, zo bevestigen bronnen binnen de Amsterdamse club aan De Telegraaf.

Eerder kwam Overmars al de transfersom van enkele tonnen euro’s overeen met IFK Göteborg. De deal werd mogelijk, nadat Sana’s zaakwaarnemer Anders Karlsson zijn hoge eisen liet vallen. Karlsson verlangde een transferfee van meer dan een half miljoen euro, maar daar wensten Overmars en zijn collega Jeroen Slop (financieel directeur) niet in mee te gaan. Onder de dreiging dat Ajax op zoek zou gaan naar een andere buitenspeler, koos Karlsson eieren voor zijn geld.

Het is de verwachting dat Sana vandaag of uiterlijk morgen medisch wordt gekeurd en de officiële bekendmaking van de transfer niet meer lang op zich laat wachten. Vandaag zal worden besloten of de door Stefan Petterson gescoute Zweed aansluit bij Ajax’ trainingskamp in Engeland of de eerste dagen in Amsterdam traint.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/karlsson-eieren-voor-zijn-geld-sana-naar-ajax/