Voorbeschouwing AJAX-VVV Venlo

Bron: www.afca.nl

Nu we in Enschede officieus kampioen zijn geworden, wordt het tijd om morgenavond in de eigen Arena tegen VVV de 31e titel binnen te slepen. Een gelijkspel is hiervoor voldoende, maar dat is natuurlijk niet waar we voor moeten gaan: de mooie reeks van 12 ongeslagen wedstrijden mag -wat ons betreft- niet onderbroken worden.

VVV Venlo heeft de punten ook hard nodig: de ploeg staat op een play offs plaats en met wedstrijden tegen AJAX en FC Twente in het verschiet lijkt de ploeg die niet te zullen verlaten. Waar AJAX het in Venlo nog wel eens lastig heeft, heeft de ploeg de laatste jaren weinig moeite met de Limburgers: vorig seizoen werd het slechts 1-0, maar het jaar daarvoor 6-1.

Zeker nu het kampioenschap in het zicht is, zal de uitverkochte Arena als een man achter de ploeg staan en wellicht zo’n zelfde soort interactie tussen publiek en team als vorig jaar in de kampioenswedstrijd tegen FC Twente. Waar toen beide teams echter kampioen konden worden, is het nu een ander verhaal: de kampioen stat al vast, alleen de laatste punten moeten nog gehaald worden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbeschouwing-ajax-vvv-venlo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbeschouwing-ajax-vvv-venlo

Gegevens