Van Duivenbode in beeld als interim-directeur

Bron: ajax1.nl

Volgens Voetbal International is Theo van Duivenbode concreet in beeld als interim-directeur. Die functie zou hij op zeer korte termijn moeten gaan bekleden, om een aantal lopende zaken af te handelen, waaronder het schoon schip maken in de organisatie. Van Duivenbode zou onder andere Henri van der Aat moeten ontslaan, die momenteel niet functioneert als commercieel directeur.

De oud-Ajacied is naast Hans Wijers en Leo van Wijk de grootste kandidaat om plaats te nemen in de nieuwe Raad van Commissarissen. Dit weekend vond een gesprek plaats tussen het trio en Johan Cruijff, wat beide partijen als prettig hebben ervaren. Het is de bedoeling dat het trio tevens langs het technisch hart gaat, om zo alle gezichten één kant op te krijgen.

Hoe Van Duivenbode zijn mogelijke functie als interim-directeur moet gaan combineren met het plaats nemen in de RvC is vooralsnog onduidelijk. Werknemers van Ajax kunnen niet in het toezichthoudende orgaan zitten, dus als Van Duivenbode directeur wordt, kan hij niet tegelijkertijd in de RvC zitten.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/van-duivenbode-in-beeld-als-interim-directeur/