Daley Blind niet bezig met het Nederlands elftal

Bron: ajax1.nl

Daley Blind kreeg aan het begin van het seizoen de nodige kritiek te verwerken, maar is inmiddels uitgegroeid tot de linksachter van Ajax. Door de blessure van PSV-verdediger Erik Pieters werd zelfs Oranje met hem in verband gebracht.

 ”Ik heb het gehoord, maar daar ben ik totaal niet mee bezig”, aldus Blind aan RTV Noord-Holland. “Ik heb inderdaad wat kritiek gekregen en me nu weer teruggeknokt tot basisspeler en dat voelt goed. Ik kijk wel wat er gaat gebeuren, maar ik zie het niet zo snel gebeuren.”

Blind kijkt met gemengde gevoelens terug op dit seizoen. “Het is eigenlijk een heel raar seizoen. Ik heb in het begin veel gespeeld, maar toen kwam Jan (Vertonghen, red) weer terug en toen op de bank beland. De laatste weken weer teruggeknokt en nu sta ik weer in de basis.”

Ajax-trainer Frank de Boer heeft al laten weten dat Blind niet weg moet. “Dat is natuurlijk goed om te horen en ik ben blij dat hij het vertrouwen nu weer geeft. Ik ben ook blij dat ik het vertrouwen een beetje hebben kunnen terug betalen.”

Tekst: Soccernews

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/daley-blind-niet-bezig-met-het-nederlands-elftal/