‘Bayern plaatst megabod op Jan Vertonghen’

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Vorige week meldde de Münchener Merkur al dat Bayern München in Jan Vertonghen de ideale opvolger ziet van Daniël van Buyten. De krant doet er maandag nog een schepje bovenop. De Duitsers beweren namelijk dat Vertonghen topprioriteit is geworden voor Der Rekordmeister.

Bayern zou volgens de Merkur een bod van 15 miljoen euro voorbereiden op Vertonghen. De Duitse topclub wil de 24-jarige aanvoerder van Ajax al tijdens de winterstop overnemen. Bij een vertrek van Vertonghen uit Amsterdam zou technisch directeur Danny Blind dan weer direct werk gaan maken van de komst van Christian Chivu.

Of de Merkur het bij het rechte eind heeft wat betreft deze potentiële transfer moet nog blijken. Voorlopig meldt in ieder geval geen enkel ander medium wat van de interesse van Bayern in Vertonghen. Bovendien heeft Vertonghen meerdere malen aangegeven liever pas in de zomer te willen vertrekken uit Amsterdam.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114666/_Bayern_plaatst_megabod_op_Jan_Vertonghen_.html