MORGEN: AZ THUIS

Bron: www.vak410.nl

Morgen start om 19.00 uur de corteo, nogmaals het verzoek aan iedereen die vuurwerk mee neemt om dit op een NORMALE manier af te steken. Mocht je wat meenemen, gelieve alleen fakkels en rookpotten. Knalvuurwerk kan iedereen voor morgen achterwege laten! Dit vanwege het feit dat iemand tijdens de laatste corteo een oog verloor…

Tijdens deze corteo’s, en vooral tijdens bekerwedstrijden, komen veel ‘onbekende’ jongens die zich al snel het mannetje voelen. Ook voor jullie geldt, geen knalvuurwerk!

Morgen zal hier door ons extra op gelet worden, we willen alles in goede banen lijden. Zo niet, dan zal hier op onze manier tegen op getreden worden en worden er geen corteo’s meer georganiseerd.

Tevens kunnen telefoons thuis worden gelaten, wij zitten niet te wachten op telefoontjes in de lucht die videos en foto’s nemen. Zowel op het vak als tijdens de corteo. Naast dat men zich beter kan concentreren op het vocale aspect, zijn de filmpjes altijd van dramatisch niveau. VAK410 heeft als altijd eigen jongens die foto’s en video’s maken.

Ook hier zal morgen goed op worden gelet!

……

Lees het volledige artikel op http://www.vak410.nl/node/1269

Gegevens

Clubs: AZ Alkmaar
Clubleden: Uri Coronel