‘De Boer wil onderzoek naar duel Zagreb – Lyon’

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Na de uitschakeling in de Champions League afgelopen woensdag heeft Ajax-trainer Frank De Boer aangegeven dat er een onderzoek moet komen naar de wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Olympique Lyon, die in 1-7 eindigde.

“7-1 komt op dit niveau bijna niet meer voor. Misschien ben ik heel naïef als ik denk dat het normaal niet zo werkt. Maar als die wedstrijd is weggegeven, moet dat zeker aangepakt worden. Alleen is het moeilijk te bewijzen of dat het geval is”, aldus De Boer tegenover de Telegraaf. Na de teleurstellende avond was hij ook duidelijk over de wedstrijdleiding. “De arbiter valt weinig te verwijten, maar de grensrechter mag wat mij betreft zijn vlag aan de wilgen hangen.”

Volgens De Boer was 2-2 een terechte ruststand geweest, maar het werd 0-2 wegens falen van de grensrechter. “Als die doelpunten werden goedgekeurd was het waarschijnlijk gelijkspel geworden, maar nu verloren wij en waren we afhankelijk van de andere wedstrijd. ”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114573/_De_Boer_wil_onderzoek_naar_duel_Zagreb___Lyon_.html