Janssen: ‘Spelers wisten de tussenstand niet’

Bron: ajax1.nl

Het onmogelijke gebeurde woensdagavond in de Champions League. Ajax verloor weliswaar met 0-3 van Real Madrid, maar door de 1-7 winst van Lyon is het Ajax niet gelukt om te overwinteren in de Champions League. Twee doelpunten kwam Ajax te kort. Theo Janssen was erg teleurgesteld: ”Het is verschrikkelijk.”

”Wij speelden vrij behoorlijk”, vertelt Janssen. ”Wij gaven helaas kinderlijk eenvoudig doelpunten weg. De eerste helft was goed, maar dat was niet voldoende.”

Theo Janssen werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald. ”Ik hoorde pas op de bank dat het 1-6 stond. Ik kan mij ook niet voorstellen dat enkele spelers het al wisten. Als het wel zo zou zijn dan hadden wij het wel gehoord.”

De middenvelder was eigenlijk op alles boos: ”Ik ben boos op onszelf door de manier waarop wij de doelpunten hebben tegen gekregen. Ook op de scheids door de afgekeurde goals. Daarbij ook boos op de manier hoe Dinamo Zagreb het heeft weggegeven. 1-7 is een behoorlijke uitslag”, besluit de 30-jarige middenvelder.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/janssen-spelers-wisten-de-tussenstand-niet/