Luis Suarez opnieuw in opspraak na obscene gebaren

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Luis Suárez wordt er al van beschuldigd dat hij racistische opmerkingen heeft gemaakt naar Patrice Evra en heeft zich maandagavond opnieuw in de nesten gewerkt. De aanvaller van Liverpool werd in het duel bij Fulham constant ‘valsspeler’ genoemd door de supporters van de thuisploeg en reageerde na de 1-0 nederlaag op een verkeerde manier, door zijn middelvinger op te steken.

Kenny Dalglish wilde kort na de wedstrijd, toen hij geconfronteerd werd met de actie van Suárez, niet reageren op het incident: “Ik heb dat niet gezien en ik ga je niet op je woord geloven, zonder beelden te hebben gezien”, zei de manager van Liverpool. “Als ik een foto zie en ik ervan overtuigd ben dat het klopt wat je zegt, dan zal ik maatregelen nemen.” De foto is erg duidelijk.

In Nederland kwam Suárez ook al eens in opspraak wegens het opsteken van zijn middelvinger naar de supporters van de tegenstander: in de uitwedstrijd bij Feyenoord vierde hij een doelpunt van Ajax door een obsceen gebaar te maken richting de harde kern van de Rotterdammers. De KNVB stelde toen een vooronderzoek in, maar gaf Suárez geen schorsing.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114567/Luis_Suarez_opnieuw_in_opspraak_na_obscene_gebaren.html