Vertonghen: ”Dit mag niet meer fout gaan”

Bron: ajax1.nl

Jan Vertonghen was na de wedstrijd zeer tevreden over het spel van Ajax na het gelijkspel tegen Lyon. In de Champions League liet Ajax de Franse ploeg op 0-0 en daardoor lijkt overwintering in het miljoenenbal zeer dichtbij. ”Het is een moeilijke periode voor Ajax, maar daardoor is het een grote opluchting dat wij vandaag gewonnen hebben”, aldus Vertonghen.

Op de vraag of de wedstrijd lastig was moest Vertonghen toch even nadenken: ”Ja en nee eigenlijk. Wij kwamen er een paar keer goed uit en wij speelden goed, maar Lyon werd ook een aantal keren gevaarlijk. Af en toe mistte wij wat stootkracht voorin, maar wij hebben grote kansen laten liggen. Dat bespraken wij ook nog in de kleedkamer.”

”Wij speelde vandaag beter dan de laatste weken. Ondanks dat het erg onrustig is bij de club is het een prettig gevoel dat wij nu zelf met onze voeten konden spreken”, vervolgt Vertonghen. Ook over de verdediging was de aanvoerder tevreden: ”Wij stonden achterin erg goed en het is dan ook prettig dat wij de nul hebben gehouden.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/vertonghen-dit-mag-niet-meer-fout-gaan/