”Ik kan me geen slechte wedstrijd herinneren”

Bron: ajax1.nl

Evander Sno kent een goede seizoensstart bij RKC. De middenvelder zegt tegenover NUsport met gemengde gevoelens terug te kijken op zijn tijd bij Ajax. ”Ik ben zelf wel tevreden, ik kan me geen slechte wedstrijd herinneren.”

Over zijn transfer naar Ajax zegt de Dordrechtenaar het volgende: “Als Ajax komt, weiger je niet. Marco van Basten haalde mij, maar ik wist al snel dat er geen toekomst voor me lag bij Ajax. Na vijf wedstrijden liet hij in de media al weten me niet als de juiste aankoop te zien. Ik merkte het ook aan de manier waarop hij met me omging, hij liet me links liggen. Van Basten was ook degene die me ooit selecteerde bij het Nederlands Elftal. Toen kende hij me nog niet.”

Sno was afgelopen zomer dichtbij een transfer naar Genoa. Die werd echter geblokkeerd, aangezien het in de Serie A niet toegestaan is om te voetballen met een defibrillator. Die Sno te wijten heeft aan een hartaanval op het veld bij Jong Ajax, ruim een jaar geleden. ”Het is zonde dat die transfer niet door is gegaan, ik zag mezelf al in Italië voetballen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ik-kan-geen-slechte-wedstrijd-herinneren/