”Ik hoop dat Frank de Boer het in mij ziet zitten”

Bron: ajax1.nl

Dico Koppers hoopt onder Frank de Boer een goede kans te maken om in het eerste elftal te komen. De talentvolle verdediger van Jong Ajax wacht op zijn kans om mee te mogen doen in het eerste van Ajax. In gesprek met Ajaxlife vertelt hij hoe het is om met de ‘grote jongens’ van Ajax mee te mogen trainen.

”Ik train nog steeds af en toe mee met het eerste. Het is heel leerzaam om zulke spelers te verdedigen, net als de trainingen van Jaap Stam. Ik merk dat ik iedere week beter word. Ik kijk altijd naar de jongens die op mijn positie staan. Ik wacht op mijn kans en doe mijn best, meer kan ik niet doen”, vertelt het 19-jarige talent.

”Ik hoop dat Frank de Boer het inderdaad in mij ziet zitten. Dat heb je altijd zelf in de hand. Als de trainer een beroep op me doet, dan sta ik er. Daar ben ik van overtuigd.”

Jong Ajax kende een slechte start in de competitie, maar de afgelopen twee wedstrijden werden gewonnen. ”De eerste twee duels gingen verloren, dat waren harde tikken. Ook bij Jong Ajax neemt de druk toe, het is dan niet leuk een dag later op de club te komen. Ajax moet altijd winnen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/koppers-ik-hoop-dat-frank-de-boer-het-mij-ziet-zitten/