'Vitesse wilde 12 miljoen euro vangen voor Ismael Aissati'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ismail Aissati leek na een jaar op huurbasis definitief de overstap te maken van Vitesse naar Ajax. Het zou echter anders uitpkken. Aissati kwam er niet uit met Vitesse, in De Telegraaf geeft de middenvelder die nu met Jong Ajax traint tekst en uitleg.

Aissati in gesprek met De Telegraaf: “Alles was rond. Maar Vitesse wilde bij een verkoop twaalf miljoen euro voor me hebben, terwijl ze Ajax maar één miljoen hoefden te betalen. Ik heb zelfs aangeboden minder te gaan verdienen in ruil voor een lagere gelimiteerde transfersom. Of die twaalf miljoen te handhaven, maar me dan wel te laten meedelen bij verkoop. Dat was onbespreekbaar en toen hield het voor mij op.”

De middenvelder vervolgt zijn verhaal: “Het is afwachten hoe mijn toekomst eruitziet. Verhuur is voor Ajax op dit moment geen optie, omdat ik nog maar een eenjarig contract heb. En er zijn nog geen Nederlandse clubs die me willen kopen. Ik ben in principe van plan nog een jaar in Nederland te blijven.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114308/_Vitesse_wilde_12_miljoen_euro_vangen_voor_Ismael_Aissati_.html

Gegevens

Spelers: Ismail Aissati
Onderwerpen: Huur, Jong Ajax, Transfers, Verhuur
Clubs: Vitesse, AFC Ajax