Zuinig AS Roma komt met laatste bod op Stekelenburg

Bron: ajax.neiuwslog.nl

Ajax en AS Roma hopen op zeer korte termijn de transfer van Maarten Stekelenburg af te ronden. De doelman van Ajax en het Nederlands Elftal zou Ajax naar verluidt tussen de 8 en 9 miljoen euro moeten opleveren.

AS Roma zal vandaag zijn definitieve bod officieel bij Ajax neerleggen. De Italiaanse club weet al welk bedrag Ajax minimaal verwacht. Een akkoord is volgens het Algemeen Dagblad nabij. AS Roma maakte woensdag zijn eerste bod kenbaar, dat bedrag lag tussen de 4 en 5 miljoen euro.

Vandaag komt AS Roma met een nieuw bod. ‘Óf het gaat door, óf het ketst definitief af,’ aldus zaakwaarnemer Rob Jansen in het Algemeen Dagblad. ‘Maar we hebben er vertrouwen in dat het goedkomt.’ De 28-jarige Stekelenburg was al langer op zoek naar een buitenlands avontuur en lijkt dit nu gevonden te hebben in de Serie A. Stekelenburg is mondeling al akkoord met AS Roma over zijn persoonlijke voorwaarden.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.neiuwslog.nl/article/ajax_114275/Zuinig_AS_Roma_komt_met_laatste_bod_op_Stekelenburg.html

Gegevens