Aissati en El Hamdaoui scoren voor Jong Ajax

Bron: ajax1.nl

Jong Ajax heeft het oefenduel tegen Hollandia met 1-4 gewonnen. Alle doelpunten vielen in de tweede helft. Tom Boere, Ismail Aissati, Mounir El Hamdaoui en stagiair Harry Forrester waren de doelpuntenmakers voor Jong Ajax. Trainer Gery Vink (foto) was tevreden over de verrichtingen van zijn team. ,,Met Mounir en Ismail erbij, spreek je wel van een kwaliteitsimpuls”, weet Vink na een kleine week training.

,,Het weer was natuurlijk dramatisch voor de tijd van het jaar”, blikte Vink terug op de regenachtige ontmoeting in West-Friesland. ,,Maar dat maakte het wel een heerlijk bespeelbaar veld en dat was vooral voor ons een voordeel, omdat je lekker snel kunt spelen. Bij vlagen heb ik een goed Jong Ajax gezien. We zijn pas in de eerste trainingsweek en dan heb je nog wel slordigheden in het spel, maar ik heb ook goede aanvallen en mooie goals gezien. Als team stond het en individueel hebben ze het opgebracht om de hele wedstrijd om te schakelen. Dit biedt perspectief.”

Jong Ajax: Hahn (45. Kramer); Ligeon, Van Rhijn, Toivomaki (60. Sporkslede), De Kamps; Aissati, Forrester, Kip (60. Mols); El Hamdaoui, Boere (60. Ten Heuvel), Arica (60. Van Dijk).

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/aissati-en-el-hamdaoui-scoren-voor-jong-ajax/