‘Ajax ziet Mier als opvolger Vertonghen’

Bron: ajax1.nl

Ajax ziet in Hiram Mier de beoogde opvolger van Jan Vertonghen. De 21-jarige Mexicaanse mandekker van Monterrey kwam tot nu toe één keer uit voor het nationale team. De verdediger hoeft niet te klagen over interesse in zijn persoon, naar Ajax zou ook PSV de speler willen aantrekken. Ook vanuit andere landen is er interesse, clubs als Arsenal, Villareal en Tottenham Hotspur hebben Mier op hun lijstje staan. Dit meldt Soccernews.

Vooral PSV heeft interesse in de verdediger, zij zien de jonge Mexicaan als opvolger van ‘Maza’. Die mag Eindhoven namelijk verlaten en een opvolger is zeer gewenst bij de PSV’ers. Eerder had technisch manager Marcel Brands al aangegeven een centrale verdediger aan te willen trekken. Hiram Mier speelde afgelopen seizoen 25 wedstrijden in het eerste elftal van Monterrey, daarnaast is hij opgenomen in de Mexicaanse Copa America-selectie.

De speler doet zijn achternaam overigens geen eer aan, hij is namelijk één meter tachtig lang. Hij zou rond de €850.000 moeten kosten.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-ziet-mier-als-opvolger-vertonghen/