Overmars wordt niet de directeur van Ajax

Bron: ajax1.nl

In de zoektocht naar de nieuwe algemeen directeur kan Ajax een streep zetten door de naam van Marc Overmars. De oud-speler van de Amsterdammers heeft aangegeven zich nog niet klaar te voelen voor die functie.

“Ik ben vereerd dat ik door Johan Cruijff ben gevraagd”, vertelt Overmars aan Voetbal International. “Er zullen nog wel enkele gesprekken volgen en de kans is dus groot dat ik iets ga doen bij Ajax. Ik ken echter mijn beperkingen en zal dus voorlopig geen algemeen directeur worden.”

Ervaring lijkt de grootste reden te zijn voor het afhouden van de boot door Overmars. “Ik ben pas 38 jaar en iets doen bij Ajax zou een mooie volgende uitdaging zijn”, aldus de voormalig flankspeler. “Maar bij Go Ahead hoeven ze niet bang te zijn dat ik de club in de steek laat. Ik ben aan dit speciale project begonnen en dat maak ik ook af.”

Ajax zal dus een ander moeten vinden om de functie van algemeen directeur op te vullen. Tscheu La Ling zal nu als voornaamste kandidaat gelden om Rik van den Boog op te volgen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/overmars-wordt-niet-de-directeur-van-ajax/