Ajax praat met Spartak Moskou over De Zeeuw

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Demy de Zeeuw overweegt een Russisch avontuur. Spartak Moskou maakt zijn belangstelling in de Ajax-middenvelder concreet, zo meldt De Telegraaf woensdag.

De Russische club vliegt woensdag nog naar Amsterdam, waar onderhandelingen met Ajax op het programma staan. De Zeeuw staat volgens de ochtendkrant open voor een transfer naar de club die voor het laatst kampioen werd in 2001.

De Zeeuw stond onder Frank de Boer lang niet altijd in de startopstelling. De middenvelder speelde dit seizoen 27 wedstrijden, waarvan 19 als basisspeler. Gezien de komst van Theo Janssen moet hij vrezen dat deze aantallen alleen maar teruglopen.

Ajax heeft laten weten bereid te zijn om mee te werken aan een transfer, mits het juiste bedrag op tafel komt. De Zeeuw, die nog tot 2013 onder contract staat, gaf eerder al aan nog eens een financiële klapper te willen maken. “Ik wil ooit een mooie buitenlandse transfer maken. En met Ajax achter je naam gaat dat nu eenmaal makkelijker”, zei hij bij zijn entree in 2009.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114087/Ajax_praat_met_Spartak_Moskou_over_De_Zeeuw.html