FC Utrecht heeft Ajax-target Mats Rits in het vizier

Bron: ajax.bliep.nl

FC Utrecht is de andere Nederlandse club die nog kans maakt op de komst van Mats Rits. De Domstedelingen concurreren met Ajax om de handtekening van het Belgische talent.

Zaakwaarnemer Dick van Burik liet vrijdag al weten dat Rits een keuze gaat maken tussen Ajax en een andere Nederlandse club. Die club blijkt FC Utrecht te zijn. “Het gaat inderdaad nog tussen die twee clubs”, bevestigt vader Ludo Rits in Het Laatste Nieuws.

“Wellicht maakt Mats begin volgende week zijn keuze”, vervolgt vader Rits, die zijn zoon binnenkort aan zijn examens ziet beginnen. “Vroeger tekenen kan niet omdat Mats zijn wijsheidstanden liet wegnemen en even moet bekomen.”

Rits (17) speelt momenteel nog voor Germinal Beerschot, waar zijn contract komende zomer afloopt. De aanvaller, die in 23 wedstrijden twee keer scoorde, heeft al laten weten zijn verbintenis hoe dan ook niet te verlengen.

TIP: GRATIS €50 INZETTEN OP JOUW CLUB? KLIK HIER!

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.bliep.nl/article/ajax_114059/FC_Utrecht_heeft_Ajax_target_Mats_Rits_in_het_vizier.html

Gegevens

Onderwerpen: Aanvaller
Zaakwaarnemers: Dick van Burik