'Arsenal en Liverpool volgen Sulejmani'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Arsenal en Liverpool hebben hun interesse in Miralem Sulejmani kenbaar gemaakt, zo meldt NUsport woensdag. De aanvaller denkt er echter niet over om Ajax nu al te verlaten.

“Ik kan nu al zeggen dat ik volgend seizoen gewoon bij Ajax speel”, zegt Sulejmani in het weekblad. “Het wordt mijn vierde seizoen, maar waarschijnlijk het eerste waarin ik vanaf de eerste wedstrijd alles speel.”

De 22-jarige Serviër is uiteraard gevleid door de Engelse belangstelling, maar de recordaankoop (ruim zeventien miljoen euro) voelt dat hij zijn huidige club nog iets terug moet geven. “Ik wil een volledig seizoen vlammen, door het vuur gaan voor deze club. Dat ben ik de club en de fans verschuldigd.”

Het enthousiasme van Sulejmani is door de komst van Frank de Boer helemaal terug. “Ik moet hem bedanken. Hij vindt het leuk om spelers beter te maken, geeft ze veel vertrouwen en duidelijkheid. Voor zijn eerste wedstrijd tegen AC Milan kwam hij naar me toe en zei: ik heb bij Heerenveen gezien wat je kunt, dat kun je niet verleerd zijn. Ik dacht: ‘wow dit is iets nieuws, zó veel vertrouwen’”, zo besluit de Ajacied.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114021/_Arsenal_en_Liverpool_volgen_Sulejmani_.html

Gegevens