‘Cruijff staat open voor zetel bij Ajax’

Bron: ajax.nieuwslog.nl

De onderzoekscommissie van Ajax, die is ingesteld om uit de huidige impasse te raken, heeft een goed gesprek gevoerd met Johan Cruijff. Hij lijkt bereid tot de Raad van Commissarissen toe te treden, hoewel daar geen directe uitspraken over zijn gedaan.

Volgens De Telegraaf staat Cruijff open voor een rol in de RvC. In Barcelona haddenvoorzitter Rob Been junior, Arie van Os, Cees van Oevelen en Hennie Heinrichs een goed gesprek met Cruijff. “Maar in het belang van Ajax doe ik nu even geen mededelingen over de inhoud van het gesprek. We hebben hier als commissie een goed gevoel aan overgehouden. Maar eigenlijk ben ik sinds mijn geboorte al positief gestemd.”

Volgens de ochtendkrant lijkt Been te impliceren dat Cruijff bereid is tot de Raad van Commissarissen toe te treden. “Binnenkort krijgen jullie allemaal te horen hoe het nu verder gaat. We nemen de paasrust in acht en tillen de vergadering in elk geval over het weekeinde heen”, aldus Been.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114009/_Cruijff_staat_open_voor_zetel_bij_Ajax_.html

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: Ledenraad, RVC, Transfers
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff
Clubleden: Uri Coronel