Jong Ajax 4e na winst op De Graafschap

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Jong Ajax heeft maandagavond met 2-1 gewonnen van Jong De Graafschap. Bij rust stond het nog 1-0 voor De Graafschap doordat Jong Ajax op schlemielige wijze achter kwam toen keeper Marco Bizot een vrije trap van Hairemans niet goed beoordeelde. De grote man aan Amsterdamse zijde was Aras Özbiliz, die beide goals scoorde voor de ploeg van trainer Gery Vink. Jong Ajax staat nu vierde in de beloftencompetitie.

"Ons positiespel was gelukkig goed. Dan krijg je een ongelukkige goaltegen door een fout van de keeper. Het is dan lastig om tegen zo'nhechte ploeg een vrije opening te vinden. Daarom ook mijn complimentenvoor het team. In de tweede helft maakt Aras dan fenomenale doelpunten," aldus Vink na afloop.