Applaus en droomdebuut voor Suarez (VIDEO)

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Luis Suarez heeft woensdagavond een droomdebuut gemaakt voor Liverpool in de competitiewedstrijd tegen Stoke City. De oud-Ajacied uit Uruguay viel na ruim een uur in voor de Braziliaan Fabio Aurelio. Anfield gaf de aanvaller een groot applaus. Suarez deed ook nog waarvoor hij gehaald is: scoren. Een kwartier na zijn entree maakte hij de 2-0 op aangeven van Dirk Kuijt. Raul Meireles had de thuisclub vlak na rust op voorsprong gezet.

Manchester City verloor bij Birmingham punten en Nigel de Jong. De Nederlandse middenvelder kwam in een poging een bal weg te koppen hard in botsing met ploeggenoot Micah Richards. Deze verliet het veld op een brancard. De Jong kwam nog terug, met een tulband om het hoofd, maar bleef in de rust alsnog in de kleedkamer achter. Het duel eindigde in 2-2.

Tottenham Hotspur deed goede zaken uit bij Blackburn Rovers. De Londense club won met 1-0 door een treffer van Peter Crouch. Rafael van der Vaart gaf de voorzet waaruit de lange spits raak kon knikken.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113779/Applaus_en_droomdebuut_voor_Suarez__VIDEO_.html