Spurs richten zich meer op Luis Fabiano

Bron: ajax1.nl

Tottenham Hotspur is van plan versterking te halen voor de aanval. Luis Suarez was een doelwit, maar de interesse verplaatst zich nu naar Luis Fabiano.

Tottenham Hotspur richt zich meer en meer op het aantrekken van Luis Fabiano en minder op de komst van Luis Suarez. Reden zou zijn dat de Uruguayaanse spits steeds dichter bij een overgang naar Liverpool lijkt te komen. Ook wordt Suarez niet gezien als de zo gewilde eenzame spits in de voorhoede. Luis Fabiano van Sevilla krijgt nu de prioriteit.

Trainer Harry Redknapp zou de Braziliaanse spits al lange tijd bewonderen. Afgelopen zomer heeft hij al overwogen om de aanvaller, die indruk maakte op het WK in Zuid-Afrika, te contracteren. De 30-jarige speler van Sevilla zou alleen nog iets te veel kosten, volgens Goal.com UK

Een prijskaartje van zo’n 15 miljoen euro met daarbovenop een weeksalaris van rond de 95 duizend euro zou de Spurs iets te gortig zijn. De Londense club zou daarom een huurovereenkomst met Sevilla preferen. Juventus zit echter ook achter de aanvaller aan, die overigens afgelopen zomer nog voor twee jaar bijtekende.

Tekst: Goal.com           Foto: Afdb.nl – Oscar

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/spurs-verplaatsen-interesse-van-suarez-naar-luis-fabiano/