Jong Ajax deelt punten met Jong ADO Den Haag

Jong Ajax heeft bij Jong ADO Den Haag gelijk gespeeld, 1-1. De eindstand stond al bij rust op het scorebord. Voor Ajax opende Rodney Sneijder via een strafschop de score, een aanval verder was het echter weer gelijk.Net als vorige week was het duel van Jong Ajax een van de weinige wedstrijden die doorgang vonden deze maandagavond. Toen was het stadion van AZ in Alkmaar het decor, nu het stadion van ADO Den Haag. Toen won Ajax, nu speelde het team van trainers Albert van der Dussen en Bryan Roy gelijk.

In de eerste helft was Jong Ajax sterker dan de thuisploeg, maar afstand nam de ploeg niet. Pas nadat Lorenzo Ebecilio in de 31ste minuut in het strafschopgebied onheus werd bejegend en een strafschop kreeg, kwam de voorsprong. Rodney Sneijder schoot raak, 0-1. Maar uit de eerste de beste aanval kwam ADO al langszij. Santy Hulst scoorde gelijkmaker. Ajax behield het veldoverwicht, maar aan de 1-1 veranderde tot rust niets.