Fischer: “We vinden het heel erg”

Bron: ajax1.nl

Viktor Fischer vond het 0-1 verlies tegen Vitesse naar eigen zeggen heel stom. “We vinden het allemaal heel erg. We moeten zorgen dat we er woensdag weer klaar voor zijn en dat we onze koppen leeg hebben zodat het weer een mooie Champions League-wedstrijd kan worden”, zegt de Deen optimistisch tegen FOX Sport.

Fischer vond de wedstrijd nog niet eens zo slecht. “We deden heel veel dingen goed vond ik. We hebben veel kansen gecreëerd, maar niet gescoord. Dan mag je de wedstrijd niet verliezen, dit is heel jammer”, baalt hij.

Volgens Fischer speelde Ajax al een stuk beter dan vorige week tegen RKC. “Ik vond het een redelijke wedstrijd van ons, niet heel goed maar zeker niet slecht. We moeten zorgen dat we het achterin dichthouden en scherp zijn in de omschakeling. De bal wilde er bij ons niet in. Soms is voetbal gewoon zo.”

Vitesse won niet eens onterecht zegt de Deense aanvaller. “Zij hadden ook hun kansen. Dat is het mooie van voetbal, dat dit kan gebeuren. Alleen werkte het vanavond tegen ons”, besluit hij.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/fischer-we-vinden-het-heel-erg/