Ajax A1 lijdt dure nederlaag in Utrecht

Bron: ajax1.nl

Op het ijskoude sportcomplex van FC Utrecht heeft Ajax A1 zaterdag een pijnlijke 3-1 nederlaag geleden. Door de verliespartij loopt de A1 aansluiting met koploper RJO/FE Feyenoord en nummer twee PSV mis.

Door slecht uitverdedigend werk kwam de A1 al vroeg op achterstand. Een ingooi van linksback Darren Rosheuvel werd verkeerd ingeschat door zijn medespelers waardoor de bal in de vierde minuut na een inzet van Sean Kliber in de kruising achter doelman Leeuwenburgh belandde. Tot overmaat van ramp verspeelde Ajax-middenvelder Milan Vissie de bal niet veel later aan Utrecht-aanvaller Hamza Boukhari die daardoor eenvoudig de tweede treffer mocht aantekenen.

Terwijl de A1 veel de bal in de ploeg had, kon het aanvallend niks uitrichten. Pas kort voor rust zette Ajax voor het eerst Utrecht-goalie Havekotte aan het werk, het afstandsschot van Darren Rosheuvel was echter een eenvoudige prooi voor de keeper.