Heracles krijgt meer dan 2,5 miljoen, creatieve oplossing uitkomst

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Het had heel wat voeten in de aarde maar uiteindelijk maakt Lerin Duarte de overstap naar Amsterdam. Al sinds begin de zomer flirte Ajax met de speler van Heracles. De club uit Almelo hield echter lange tijd haar been stijf en ging niet op het take it or leave it bod van Marc Overmars.

Met het vertrek van Christian Eriksen keerde Ajax toch weer terug en moest er worden gezocht naar een oplossing. Heracles voorzitter Jan Smit wilde niet veel loslaten al bevestigde hij wel dat de transfersom gunstiger uit was gevallen dan de eerder geboden 2,5 miljoen. Marc Overmars had Heracles een aantal varianten voorgeschoteld en bij een er van hapte Smit en de andere bestuursleden toe. Volgens Smit had een creatieve oplossing uiteindelijk uitkomst geboden in de patstelling rond de transfer. Aangezien er geen andere spelers in de overgang  betrokken zijn is de kans zeer groot dat het gaat om prestatieclausules en/of een doorverkooppercentage.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/heracles-ontvangt-meer-dan-25-miljoen-creatieve-oplossing-bood-uitkomst/

Gegevens