Ajax A1 dankt El-Ghazi; B1 wint ruim

De eerste helft van A1 was niet om over naar huis te schrijven al was de ploeg van Orlando Trustfull wel beter. Na de 4-1 nederlaag in de Youth League tegen Celtic werd revanche verwacht, maar veel kwam daar niet van terecht. Helemaal niet toen na de rust Yesin Ben Mohamadi zijn Sparta op voorsprong bracht. A1 oogde tot dan ongeïnspireerd.Met de pas 16-jarige Ezra Walian als invaller kwam er veel energie voorin en het leidde tot een laatste offensief. Owusu schoot vanaf de rand van de zestien hard in, vijf minuten voor tijd: 1-1. Een punt was in de maak, maar Ajax trok de hele wedstrijd nog naar zich toe. Walian stond aan de basis en El-Ghazi rondde goed af.Scoreverloop A10-1 Ben-Mohamadi1-1 Owusu2-1 El-GhaziOpstelling Ajax A1Mous; Lartey-Sanhieze, Van Bruggen, Mirani, Owusu; El Mahdioui, Warmerdam, Vissers; El-Ghazi, Menig en Acolatse.Wissels A1: Groothuizen, Van den Boomen, Dankerlui, Noordhoff, Becker én de 16-jarige Ezra Walian.Uitslagen jeugd:Ajax A1 o/19 - Sparta R.