Champions League: Celtic – AC Milan (26 november 2013)

Bron: www.nieuwslog.nl

Voor Celtic en Milan breekt een cruciale fase aan. Na de onderlinge wedstrijd, die de teams dinsdag afwerken, wordt duidelijk hoe de zaken er voor staan. Celtic staat laatste in de poule met drie punten, terwijl Milan met vijf punten twee plaatsen hoger staat. Barcelona is al door (10 punten) en Ajax zit tussen beide ploegen in. Voor Celtic lijkt een derde plaats het hoogst haalbare, maar een tweede plaats is theoretisch gewoon haalbaar en dat geldt dus ook voor Milan. Kortom, een belangrijk duel staat op het programma.

Het Celtic Park, dat al sinds 1892 open is, is een plaats waar veel ploegen het enorm lastig hebben. Barça won dit seizoen in de Champions League dan wel met 0-1, maar vorig jaar gingen de Catalanen er ten onder. Datzelfde geldt voor Ajax dit seizoen. AC Milan is dus gewaarschuwd.

Voor AC Milan is de afwezigheid van Stephan El Shaarawy een tegenvaller. Hij is echter wel op de weg terug en zal binnenkort aansluiten bij de Italianen. Pazzini, Mexès, De Sciglio, Amelia en Muntari lijken het duel ook te moeten missen. Kortom, Milan reist dinsdag gehavend af naar Schotland voor dit duel.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1235259-champions-league-celtic-ac-milan-26-november-2013/