Ajax verliest arbitragezaak en moet nog ton extra betalen aan zaakwaarnemer Tagliafico

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de arbitragezaak tegen Ricardo Schlieper; de voormalig zaakwaarnemer van Nicolás Tagliafico verloren, zo meldt Voetbal International. Schlieper die destijds de belangen behartigde van de Argentijnse linksback, declareerde tussen 2018 en 2022 ruim een miljoen euro bij Ajax. Ajax is door het oordeel van de arbitragecommissie van de KNVB verplicht om ook het laatste gedeelte te betalen.

Schlieper heeft zijn gelijk gekregen van de arbitragecommissie en ontvangt daardoor nog eens 100.000 euro extra van Ajax voor zijn inspanning ten tijde van het dienstverband van Tagliafico in Amsterdam. Waar de Nederlandse recordkampioen dacht dat het door nieuwe overeenkomsten eerdere akkoorden waren komen te vervallen, dacht de arbitragecommissie daar anders over. Zodoende is het totale kostenplaatje van Ajax voor de zaakwaarnemer van Tagliafico opgelopen naar 1.020.000 euro.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2024/04/16/ajax-verliest-arbitragezaak-en-moet-nog-ton-extra-betalen-aan-zaakwaarnemer-tagliafico/

Gegevens

Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff