Klaas-Jan Huntelaar legt functie bij Ajax voorlopig neer wegens burn-out

Bron: ajaxfanzone.nl

Klaas-Jan Huntelaar zal de komende tijd geen werkzaamheden voor Ajax verrichten. Huntelaar kampt met een burn-out en heeft zich daarom ziekgemeld. De afwezigheid van Huntelaar komt in een periode van al langer durende grote onrust bij Ajax, zowel op bestuurlijk vlak als op het veld. 

Huntelaar is sinds 2022 technisch manager en maakt in die hoedanigheid deel uit van het technisch management van de club. In eerste instantie was hij samen met de inmiddels vertrokken Gerry Hamstra verantwoordelijk voor het transferbeleid van de club, na de komst van (de eveneens alweer vertrokken) Sven Mislintat afgelopen voorjaar verschoof de focus meer richting Jong Ajax en de doorstroom van spelers uit dat elftal naar de eerste selectie. Sinds het ontslag van Mislintat, een maand geleden, kreeg Huntelaar daar de nodige taken bij. Het is niet bekend hoelang hij uit de roulatie zal zijn.

Bron: NOS

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/10/20/klaas-jan-huntelaar-legt-functie-bij-ajax-voorlopig-neer-wegens-burn-out/

Gegevens

Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax