Ajax kan eindelijk binnenkort weer beschikken over Kaplan

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft goede hoop dat het binnenkort weer kan beschikken over Ahmetcan Kaplan, zo meldt Voetbal International. De verdediger raakte bijna een jaar geleden geblesseerd, maar kan snel weer minuten maken, aldus VI. De twintigjarige Kaplan tekende vorig jaar zomer bij Ajax, maar minuten in het eerste elftal heeft hij vanwege blessures nog niet gemaakt. Kaplan raakte bij de Turkse nationale ploeg zwaar geblesseerd en moest maanden revalideren. Het einde is nu in zicht en de verwachting is dat hij na de interlandperiode eindelijk richting een debuut kan werken.

De terugkeer van Kaplan lijkt zeer welkom gezien zijn positie van linker centrale verdediger. Momenteel probeert Maurice Steijn de Arbentijn Avila op die plek maar die voldoet totaal niet aan de verwachtingen. Eerder speelde Hato op die plek maar die lijkt zich fijner te voelen als linker verdediger. Veel meer opties heeft Steijn op die plek niet tot zijn beschikking en dus lijkt de terugkeer van Kaplan meer dan welkom.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/10/11/ajax-kan-eindelijk-binnenkort-weer-beschikken-over-kaplan/

Gegevens