‘Stade de Reims wil Daramy op laatste moment wegkapen voor neus van Burnley’

Bron: ajaxfanzone.nl

Stade de Reims wil Mohamed Daramy op het laatste moment nog wegkapen voor de neus van het Engelse Burnley,, zo weet Foot Mercato deze zaterdagavond te melden. The Athletic onthulde zaterdagmiddag dat Ajax al een akkoord met Burnley hebben bereikt over de transfer van de 21-jarige vleugelaanvaller. De Premier League-club moet zelf wel nog tot overeenstemming zien te komen met Daramy, waardoor Reims nu zijn kans ruikt.

Hoeveel Stade de Reims voor de zesvoudig international van Denemarkenwil betalen, is niet bekend. Het medium schrijft wel dat een transfer naar Reims ‘complex’ wordt, doordat Burnley zelf al een akkoord heeft bereikt met Ajax. Mocht Daramy kiezen voor een transfer naar Burnley, dan gaat het om huur met een verplichte optie tot koop. De voorgestelde deal van Burnley bedraagt 15 miljoen euro exclusief bonussen en een doorverkooppercentage. Het is aan de promovendus om nu een akkoord te sluiten met Daramy zelf.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/08/05/stade-de-reims-wil-daramy-op-laatste-moment-wegkapen-voor-neus-van-burnley/

Gegevens