Sneijder heeft verzoenend gesprek met F-Side onthult welke functie hij mogelijk krijgt bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Wesley Sneijder heeft een verzoenend gesprek gehad met de F-Side, zo laat zowel Sneijder als de F-side weten via Instagram. Onlangs ontstond er wrijving tussen beide partijen nadat duidelijk werd dat de oud-middenvelder werd gelinkt aan een rol binnen de club. Sneijder heeft zijn liefde voor Utrecht nooit onder stoelen of banken geschoven en dat werd hem niet in dank afgenomen door de fanatieke supportersgroep van Ajax.

“Ik heb met de F-Side gesproken, over mij”, begint Sneijder via Instagram. “Ik heb mijn excuses gemaakt voor wat ik in het verleden gedaan heb. Ajax is voor mij veel meer dan een voetbalclub, Ajax is familie. Voor mij geldt ook: eens een Ajacied, altijd een Ajacied.” De F-Side was drie jaar geleden ook al woedend op Sneijder, die zijn afscheidswedstrijd destijds in Utrecht organiseerde, ondanks het feit dat hij nooit voor de plaatselijke FC heeft gespeeld.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/08/02/sneijder-heeft-verzoenend-gesprek-met-f-side-onthult-welke-functie-hij-mogelijk-krijgt-bij-ajax/