Fulham toont interesse maar Bassey wil niet vertrekken bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een eerste bod van Fulham ontvangen op Calvin Bassey. Volgens de doorgaans goed ingevoerde journalist van The Athletic wil de Londense club de verdediger voor iets meer dan zeventien miljoen euro overnemen van Ajax. Echter lijkt Ajax niet akkoord te gaan met een vertrek van Bassey aangezien het met Timber al een verdediger heeft verloren.

Ajax nam Bassey een jaar geleden over van Rangers FC. Hoewel voor hem liefst 23 miljoen euro werd betaald, was hij nog geen schot in de roos. Bassey werd in de pikorde onder meer voorbijgestreefd door Jorrel Hato. Bassey kwam tot nog toe 39 wedstrijden in actie, waarin hij goed was voor 1 goal en 5 assists. Inmiddels heeft Bassey laten weten niet te willen vertrekken uit de Johan Cruijff Arena en voor zijn kans te willen gaan onder de nieuwe trainer Steijn. Sven Mislintat is al op zoek naar een vervanger voor Timber en houdt daarbij geen rekening met een vertrek van Bassey.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/07/19/fulham-toont-interesse-maar-bassey-wil-niet-vertrekken-bij-ajax/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: ArenA, Trainer, Doelpunt, Transfers
Tags: Nieuws
Clubs: Fulham, AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff