‘Ajax in Zweden voor talentvol Ivoriaans duo Traoré en Romeo’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een scout naar Zweden gestuurd om het duel tussen BK Häcken en IFK Göteborg te bekijken, zo schrijft onder andere het Zweedse medim Aftonbladet. De scout zou zich richten op het Ivoriaans duo Bénie Traoré en Amane Romeo. Dit nieuws wordt bevestigd door sportief directeur van Häcken Martin Ericsson. “Ja, dat klopt”, aldus de bestuurder tegenover Aftonbladet op de vraag of Ajax op de tribune zat. “Ajax was een van de vele buitenlandse clubs die vandaag aanwezig waren. We zijn ons ervan bewust dat ze een paar van onze spelers bestuderen.”

Traoré zelf geeft aan nog niet bezig te zijn met een transfer, maar zegt wel gecharmeerd te zijn van Ajax. “Het is een grote club met veel goede spelers. Ik denk nog niet na over een transfer, ik blijf gewoon spelen. De transferwindow is nog niet geopend. Je weet nooit wat er gaat gebeuren. We zullen zien wat er gebeurd wanneer de transferwindow opent.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/05/30/ajax-in-zweden-voor-talentvol-ivoriaans-duo-traore-en-romeo/

Gegevens

Spelers: Bertrand Traoré
Onderwerpen: Bestuur, Spits, Scouting, Transfers
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax