Live Ajax – PSV: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zondag om 16:45 uur de topper tegen PSV. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax- PSV staat voor de 66ste keer op het programma. Ajax won daarvan 35 wedstrijden terwijl PSV 21 keer aan het langste eind trok. Ajax verloor de afgelopen zes keer niet en won vorig seizoen met 5-0. De laatste competitiezege van PSV in Amsterdam dateert alweer uit 2015, toen werd het 1-2.

Makkelie aangesteld als arbiterDe KNVB heeft Danny Makkelie aangesteld als scheidsrechter voor deze wedstrijd. Makkelie krijgt daarbij ondersteuning van zijn vaste assistenten Hessel Steegstra en Jan de Vries, terwijl Jochem Kamphuis de vierde official is. Pol van Boekel is aangesteld als VAR.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/11/05/live-ajax-psv-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-6/