‘Ajax wacht met groen licht Martínez en wil eerst vervanger Bassey binnen hebben’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Manchester United zijn het zo goed als eens over de transfer van Lisandro Martinez maar vooralsnog komt er nog geen groen licht uit Amsterdam. Ajax wil namelijk eerst een vervanger aantrekken en is daarbij uitgekomen bij Calvin Bassey die momenteel onder contract staat bij Rangers FC.

Trainer Alfred Schreuder voerde al meerdere telefoongesprekken met de Nigeriaans international, die ook door Brighton & Hove Albion wordt begeerd. De 22-jarige verdediger van Rangers FC wordt al langere tijd intensief gevolgd door Ajax. De zesvoudig Nigeriaans international, die in Italië is geboren en eveneens over de Engelse nationaliteit beschikt, voerde onlangs al een telefonisch onderhoud met Alfred Schreuder. Bassey, die de jeugdopleiding van Leicester City doorliep, speelde al 65 duels in het eerste van Rangers, waar de Nederlander Giovanni van Bronckhorst aan het roer staat. Zijn contract in Glasgow loopt tot de zomer van 2024. Hoeveel Ajax voor de verdediger moet betalen, is niet bekend. Zijn marktwaarde wordt op twintig miljoen euro geschat, maar de Schotten willen een prijs boven de 25 miljoen euro.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/07/15/ajax-wacht-met-groen-licht-martinez-en-wil-eerst-vervanger-binnen-hebben/