‘Ajax benadert opnieuw rechtsback Sabbe (17) van Club Brugge’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft opnieuw de hoop om Kyriani Sabbe (17) weg te kapen bij Club Brugge, zo meldt de Belgische journalist Pieter-Jan Calcoen van Het Nieuwsblad via Twitter. Club Brugge hoopt daarentegen de talentvolle vleugelverdediger echt te overtuigen met een verbeterd contract. De interesse van Ajax in de rechtsback is niet nieuw. Twee jaar geleden meldde Ajax zich ook al voor het talent maar destijds koos de jongeling er toch voor om zijn eerste profcontract bij Brugge te tekenen. Dat contract loopt tot medio 2023 waardoor Ajax sowieso de buidel zal moeten trekken indien het Sabbe wil contracteren.

Club Brugge wil Sabbe graag vastleggen tot de zomer van 2024 en gesprekken over een verbeterd contract zouden al gevoerd worden. Ajax wist zich eerder deze week al te versterken met een ander talent uit België; Rayane Bounida van RSC Anderlecht. De Belgische aanvallende middenvelder sluit in het nieuwe seizoen aan bij Ajax O17.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/03/11/ajax-benadert-opnieuw-rechtsback-sabbe-17-van-club-brugge/