Martinez kan nieuw contract ondertekenen: ‘We vinden een opwaardering wel op zijn plaats’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax wil Lisandro Martinez langer behouden voor de club en heeft hem een voorstel gedaan om een nieuw contract te ondertekenen in de Johan Cruijff Arena, zo laat Marc Overmars weten tegenover het AD. Martinez heeft zich onlangs weer aangesloten bij de selectie van Ajax nadat hij actief was op de Copa America.

‘We hebben hem twee maanden geleden een nieuw contract aangeboden maar mede door zijn deelname aan de Copa America is er nog geen akkoord. We vinden een opwaardering en verlenging wel op zijn plaats en er zijn al meerdere gesprekken geweest. Hij is sinds deze week weer terug, dus we zullen het weer verder oppakken. Het voorstel ligt bij hen’, aldus Overmars. Ajax nam Martínez in de zomer van 2019 voor ongeveer acht miljoen euro over van het Argentijnse Defensa y Justicia en na een moeizame start heeft de Argentijn zich inmiddels opgewerkt tot een vaste kracht in het elftal van Erik ten Hag.

Bron: AD

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/07/28/martinez-kan-nieuw-contract-ondertekenen-we-vinden-een-opwaardering-wel-op-zijn-plaats/

Gegevens

Onderwerpen: ArenA, Selectie
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff