Jong Ajax speelt met 1-1 gelijk tegen De Graafschap

Bron: ajaxfanzone.nl

Het ging de laatste weken niet zo heel lekker met Jong Ajax, maar een mogelijk feestje van De Graafschap op de Toekomst was voeding genoeg om vrijdagavond volop de strijd aan te gaan met de ploeg uit Doetinchem. Bij winst van De Graafschap was de club rechtstreeks gepromoveerd naar de Eredivisie maar dat gebeurde dus niet.

Naast de debuterende buitenspeler Amourricho van Axel Dongen stonden Ar’jany Martha en Lassina Traoré in de voorhoede en dat zorgde direct voor gevaar. De Graafschap leek zich even geen raad met de gretige Ajacieden en na een kleine 25 minuten opende Taylor de score voor Jong Ajax. In de tweede helft kwam De Graafschap iets beter in het spel en wist via Van Huizen de 1-1 te scoren. De bezoekers wisten dat zij alleen bij winst direct zouden promoveren maar Jong Ajax bleek een lastige tegenstander. Ver in de blessuretijd had Giovanni  nog de kans op de 2-1 maar zijn schot ging rakelings naast.

Opstelling Jong Ajax: Reiziger, Kasanwirjo, Regeer, Llansana, Douglas, Warmerdam, Taylor (65. Yah), Ekkelenkamp (83. Rasmussen), Martha (83. Hansen), Traoré (36. Mendez), Van Axel Dongen (46. Giovanni)

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/05/08/jong-ajax-speelt-met-1-1-gelijk-tegen-de-graafschap/