Quinten Timber verlaat Ajax en tekent driejarig contract bij FC Utrecht

Bron: ajaxfanzone.nl

Quinten Timber neemt komende zomer afscheid van Ajax en gaat een driejarig contract ondertekenen bij FC Utrecht. De tweelingbroer van Jurriën vertrekt transfervrij en kwam veertig keer in actie voor Jong Ajax, maar een debuut in de hoofdmacht bleef uit. 

Ajax was voornemens om het contract van het jongere broertje van Jurriën te verlengen maar Timber heeft ervoor gekozen om transfervrij de overstap naar FC Utrecht te maken. ‘Ik ben naar mezelf gaan kijken en heb overwogen welke stap ik wil gaan maken. FC Utrecht is een fantastische club, met fantastische fans. Ik vind de ambities die ze hebben heel mooi en wil daar graag een bijdrage aan leveren. Van kleins af aan kom ik hier al om wedstrijden te kijken met de buren. Nu mag ik hier voetballen: dat is prachtig. De negentienjarige Timber is geboren en getogen in de Domstad, maar kwam via het Utrechtse DVSU via Feyenoord bij Ajax terecht.

Bron: FC Utrecht

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/05/05/quinten-timber-tekent-driejarig-contract-bij-fc-utrecht/

Gegevens