'Ajax in strijd met Leverkusen om aantrekken Fosu-Mensah'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax is in strijd met Bayer Leverkusen om het aantrekken van Timothy Fosu-Mensah, zo schrijft het Algemeen Dagblad maandagmiddag. De verdediger zou voor een relatief laag bedrag mogen vertrekken, maar de ploeg van Peter Bosz lijkt de beste papieren te hebben.

Het is in september alweer zeven jaar geleden dat Fosu-Mensah vertrok bij Ajax om zijn geluk te gaan zoeken bij Manchester United. Dertig duels in het eerste elftal van de Premier League-club en twee verhuurperiodes (aan Crystal Palace en Fulham) verder lijkt zijn tijd in Engeland erop te zitten.

De Amsterdamse club is dus één van de minimaal twee clubs die de 23-jarige verdediger willen verlossen van zijn uitzichtloze situatie, waarbij een 'kleine' transfersom genoeg zou zijn. Fosu-Mensah mocht dit seizoen tweemaal invallen in de Champions League, terwijl hij tijdens de allereerste Premier League-wedstrijd van het seizoen zelfs nog in de basis mocht beginnen. Hierna maakte hij geen minuut meer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/137157/ajax-in-strijd-met-leverkusen-om-aantrekken-fosu-mensah