Branie: Ook op Anfield wil Ajax de show stelen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax is weer in volle gang en dus Branie ook. In een nieuwe aflevering van de podcast van Ajax Showtime en Het Parool kijken Ronald Ockhuysen, Dick Sintenie en ondergetekende terug op de wedstrijden tegen FC Midtjylland en FC Emmen en vooruit op de Champions League-krakers tegen Liverpool en Atalanta Bergamo.

De komende week wordt het razend spannend in de Champions League. Het is een beetje alles of (bijna) niets. Hoe moet Ajax spelen tegen Liverpool? Moet trainer Erik ten Hag vasthouden aan Lassina Traoré als spits of toch kiezen voor de variant met Dusan Tadić in de punt van de aanval? Verder: zijn al die goede invalbeurten een luxe, of kloppen de reservespelers wel heel hard op de deur? Welke rol heeft Klaas-Jan Huntelaar binnen Ajax, wat kunnen we zeggen over de ontwikkeling van Ryan Gravenberch en hoe belangrijk is Zakaria Labyad voor dit Ajax?

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De elfde aflevering van dit seizoen is nu te beluisteren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/136110/branie-ook-op-anfield-wil-ajax-de-show-stelen