Branie: Hoe lang experimenteert Ten Hag met Labyad en Promes?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het is weer maandag en dat betekent een nieuwe Branie! In de derde aflevering van Branie bespreekt presentator Ronald Ockhuysen - hoofdredacteur van Het Parool - met journalisten Dick Sintenie en Josien Wolthuizen van Het Parool en onze hoofdredacteur Bart Veenstra de laatste gang van zaken rondom Ajax, de wedstrijd tegen Vitesse en de loting van de Champions League.

In de terugblik op Vitesse worden de goede invalbeurten van Jurriën Timber en Jurgen Ekkelenkamp besproken, terwijl ook de sterke en zwakke kanten van de Ajax-aanval worden belicht. Daarbij is het de vraag: hoe lang blijft Ten Hag experimenteren met Zakaria Labyad en Quincy Promes? Verder blikken we vooruit op de loting voor de groepsfase van de Champions League. Wat zouden mooie tegenstanders voor Ajax zijn in de poulefase?

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De derde aflevering is nu te beluisteren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134433/branie-hoe-lang-experimenteert-ten-hag-met-labyad-en-promes

Gegevens