Telegraaf: ‘Ajax doet Tagliafico nieuw en verbeterd contractvoorstel’

Bron: ajaxfanzone.nl

Nico Tagliafico is nog steeds Ajacied ondanks de vertrekwens die hij eerder neerleegde. De kans dat de Argentijn ook komend seizoen nog Ajacied is, lijkt echter toegenomen. De verdediger heeft een verbeterde contractaanbieding van Ajax op zak en kan tegen nieuwe, verbeterde voorwaarden bijtekenen in Amsterdam, zo meldt De Telegraaf.

‘De gesprekken tussen Overmars en het management van Tagliafico lijken erop te duiden dat er een nieuwe constructie in de maak is’, aldus De Telegraaf. De ochtendkrant en ook VI melden deze dinsdagavond dat zaakwaarnemer Ricardo Schlieper een aanbieding van Overmars heeft ontvangen voor een nieuw, verbeterd contract voor zijn cliënt. Tagliafico kan zijn nog tot medio 2022 doorlopende verbintenis hiermee openbreken, opwaarderen en verlengen. Als hij akkoord gaat met deze aanbieding, wordt er volgens de berichtgeving opnieuw een vast bedrag afgesproken waarvoor hij na dit seizoen mag vertrekken.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/09/22/telegraaf-ajax-doet-tagliafico-nieuw-en-verbeterd-contractvoorstel/