Ünüvar en Hansen bij selectie Ajax O19 voor Youth League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 neemt het dinsdagmiddag op tegen de leeftijdsgenoten van Atlético Madrid. Over één duel wordt bepaald wie er naar de volgende ronde gaat.

Ajax haalt in ieder geval alles uit de kast om de volgende ronde te bereiken. Daarin wordt gespeeld tegen de winnaar van het duel tussen Rode Ster Belgrado en FC Midtjylland. Voor het duel van dinsdag zitten onder andere Kenneth Taylor, Naci Ünüvar en Sontje Hansen bij de selectie. Zij maken de laatste tijd vooral minuten in Jong Ajax, maar zijn nu dus van de partij bij de O19. Naast deze ‘ervaren’ krachten is er ook een nieuwe naam te vinden in de selectie: Amourrichio Axel van Dongen. De pas 15-jarige aanvaller speelt dit seizoen in Ajax O17, maar kan wellicht dinsdag dus debuteren in O19.

De volledige selectie van Ajax O19

Daan ReizigerHarm DiekerCalvin RaatsieNordin MusampaTerrence DouglasLiam van GelderenNeraysho KasanwirjoSteven van der SlootDevyne RenschEnric LlansanaMax de WaalDonny WarmerdamKenneth TaylorYouri RegeerQuinten TimberJaymillio PinasNaci ÜnüvarSontje HansenAmourrichio Axel van DongenAr’Jani Martha

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/unuvar-en-hansen-bij-selectie-ajax-o19-voor-youth-league/