Oostenrijk terug als sponsor Ajax, PCI is zeer grote sponsor

Bron: www.ajaxshowtime.com

Oostenrijk Groep keert terug als sponsor van Ajax. De Amsterdamse club en Oostenrijk hebben een overeenkomst voor zesenhalf jaar getekend. Het internationaal opererende vervoersbedrijf uit Diemen was in de jaren negentig ook al sponsor van Ajax en keert nu terug als Official Supplier.

Dat oude sponsoren graag terugkomen bij Ajax is een goed teken voor de Amsterdamse club. Nog belangrijker is dat Ajax instaat is om lange deals te sluiten. De club deed dat in de afgelopen periode ook met sponsors als Ziggo, ABN AMRO, Iconix, CST, BUD en Adidas. Al deze bedrijven liggen voor de lange termijn vast.

Vorige week verlengde Ajax het contract met PCI al met zes jaar. PCI was een gewone sponsor, maar kan inmiddels een 'zeer grote sponsor' genoemd worden. Dat veel sponsoren langdurig zijn vastgelegd, zorgt voor veel continuïteit. Hierdoor kan Ajax haar begroting de komende jaren structureel verhogen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/129322/oostenrijk-terug-als-sponsor-ajax-pci-is-zeer-grote-sponsor

Gegevens